BEERSEL ‘Mensen voor Mensen’ maken kerstpakketten klaar

C21

BEERSEL ‘Mensen voor Mensen’ maken kerstpakketten klaar

Editiepajot_bart_devill___mensen_voor_mensen
foto Bart Devillé
 

Al sinds 1993 zijn de vrijwilligers van ‘Mensen voor Mensen’ in de weer om de minder-begoeden jaar na jaar wat extra’s toe te stoppen, zeker naar einde jaar en de feesten toe.

Traditioneel komt men dan samen in de ‘Grote Sleutel’ te Alsemberg en worden de pakketten ter gelegenheid van eindejaar samengesteld naargelang de behoeften: levensmiddelen, onderhoudsproducten, speelgoed, e.a. Jaarlijks worden toch meer dan 500 personen en een 150 tal gezinnen bereikt.
 
De vrijwilligers(-sters) van ‘Mensen voor Mensen’ staan het hele jaar, dag na dag, ter beschikking. Af en toe krijgen zij ook dringende oproepen, soms ook via het OCMW. Meestal komen deze oproepen dan van echte ‘pechvogels’.
 
Volgens ‘Mensen voor Mensen’ wordt er meer en meer beroep gedaan op de vereniging. Dank zij sponsors als Kiwanis, Lions, Babbellot, de gemeente Beersel en gulle private schenkers kan men de vele aanvragen een gunstig gevolg geven. Het blijkt inderdaad dat in vele gezinnen de nood om rond te komen steeds toeneemt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief