BEERSEL / HALLE - Huwelijksbeurs wordt dit jaar afgesloten met een concert van Wim Soutaer

C21

BEERSEL / HALLE - Huwelijksbeurs wordt dit jaar afgesloten met een concert van Wim Soutaer

Beersel
Foto © Elsie De Greef
 

Op zondag 28 februari van 10 tot 17u organiseert ‘Mooi Trouwen’ zijn vierde huwelijksbeurs. Opnieuw werd gekozen voor het sfeervolle kader van het kasteel van Huizingen en ook dit jaar wil de beurs zijn bezoekers een uitgebreid aanbod voorschotelen van lokale huwelijksspecialisten uit regio Halle. De beurs en het domein van Huizingen zijn die dag gratis te bezoeken.

Voor de vierde huwelijksbeurs wordt er samen gewerkt met de Halse modellenvereniging Talent en Co, zij zullen de modeshows verzorgen, die zullen doorgaan om 13u en 15u. Miss exclusive 2016 ‘Fenne Verrecas’ en de winnaars van Young  teenage Model 2015 zullen aanwezig zijn op de beurs.

Als extra sluiten ze dit jaar af met een serieus feestje in het Vondel met een optreden van Wim Soutaer, met in het voorprogramma René Scohy en een after party met de Soul Brothers. Het optreden van Sim Soutaer zal plaats hebben op dezelfde dag, zondag 28 februari vanaf 19u30 maar dan in cc ‘t Vondel in Halle, kaarten kosten 20 euro of 30 euro (VIP arrangement) en zijn te koop bij Drukal, Juwelier Vanbellingen en Den Bloemenhoek te Lembeek of op nummer 0475/45.22.50 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2016
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief