ALSEMBERG- Film en theater in CC de Meent

C21

ALSEMBERG- Film en theater in CC de Meent

Cc_20de_20meent
EP
 

Zondagavond kan men in CC de Meent altijd terecht voor een spannende film, of een vrolijk stukje theater. Een traditie die het cultureel centrum verderzet in 2016. Er word ook dit voorjaar een mix gebracht van recente kwaliteitsfilms, de allernieuwste kaskrakers, spektakel in 3D, Vlaamse toppers, documentaires en pareltjes die je dringend moet ontdekken. Allemaal krijgen ze een plekje! Dit voorjaar zijn er ook overdag een aantal filmpareltjes op het programma.

Op zondag 21 februari om 20,00 uur is er de nieuwe Engelstalige film “ Youth “, deze film van Paolo Sorrentino ( La Grande Bellezza ) gaat over twee vrienden ( Michael Caine en Harvey Keitel ) die tijdens hun vakantie terug kijken op leven, en geven hun ongezouten mening over hun kinderen, de andere hotelgasten …...
Maandag 22 februari om 13,30 uur is er Dagcultuur-film met “ Cafard “ een historisch en artistiek bijzondere animatiefilm met Wim Willaert, die een uiterst realistisch beeld van de oorlog geeft. Met nabesprekingen met acteur/stem Maarten Thomas Ketels.
Zondag 28 februari om 20,15 uur Action Zoo “ Flandrien” Geen gewoon avondje theater: een flamboyant stuk, (cultuur-) botsing, chaos, roepen en tieren. Net zoals in de echte koers! Met Wim Willaert, Mourade Zeguendi, Wouter Bruneel en Zouzou Ben Chikha. Een geweldige theateravond.
Zondag 06 maart om 20,00 uur “ Broer” Belgische thriller met Koen De Bouw, Titus De Voogdt en Koen De Greave, over een oude familievete. Een echte must voor elke Vlaamse filmliefhebber.
Zaterdag 27 februari 20,15 uur “ Clouseau”, was in recordtijd uitverkocht. Wie een ticket over heeft, check dan zeker de ruilbox op www.demeent.be en maak iemand uit de wachtlijst gelukkig!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2016
Emile Devogeleer
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief