BEERSEL - Kleedkamers en sanitair van FC Dworp werden vernieuwd

C21

BEERSEL - Kleedkamers en sanitair van FC Dworp werden vernieuwd

Dsc_0036
 
Dsc_0033_kopie
 

Op vraag van het bestuur van FC Dworp werden de kleedkamers en het sanitair van hun voetbalclub uitgebreid en vernieuwd. De werken werden voorbereid door de dienst patrimonium en gefaseerd uitgevoerd door de technische uitvoeringsdiensten van de gemeente Beersel.

 

De werken werden uitgevoerd in 3 fasen:

Fase 1 zomer van 2021: renovatie kleedkamer beneden

Fase 2 zomer van 2022: renovatie 1 kleedkamer boven en scheidsrechterlokaal

Fase 3 zomer van 2023: renovatie andere kleedkamer boven en sanitair

Er zijn ook kleine aanpassingen gedaan aan de buitenaanleg, om de doorgang van de kleedkamer beneden naar het speelterrein veiliger te maken en om de waterafvoer te verbeteren. In totaal voor een budget van afgerond 63000 euro over 3 jaar.

 

Schepen Eddy Deknopper, schepen van patrimonium: ”We kunnen nu opnieuw spreken van hedendaagse, fris oogende kleedkamers, doucheruimtes en sanitair. Ook de veiligheid werd verhoogd door bijkomende (nood)uitgang. Bestuur en spelers zijn heel tevreden met het resultaat.”

 

Schepen Elsie De Greef, schepen van sport: “Voor mij is het belangrijk dat mensen samen kunnen sporten of samen sport kunnen beleven. Om deze doelstelling waar te maken dient er natuurlijk degelijk sportinfrastructuur aanwezig te zijn, daarom ben ik blij met deze renovaties die echt wel nodig waren. We blijven ons als gemeente inzetten voor de sport in al zijn facetten.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2023
Hugo Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief