BEERSEL Een nieuw jaar, nieuwe productie van ‘Waaile van Dwoeurp”

C21

BEERSEL Een nieuw jaar, nieuwe productie van ‘Waaile van Dwoeurp”

Editiepajot_bart_devill___waaile_van_dewoeurp_jan24
Foto Bart Devillé
 

 

Het is al van langer dan vandaag dat toneelvereniging “Waaile van Dwoeurp” de toneelliefhebbers van Dworp en omstreken twee keer per jaar wil vergasten op een komisch stuk gespeeld in het plaatselijke dialect. En dit is nu niet anders…. Marcus heeft een grote carnaval hit te pakken. RingTV is al lang vragende partij om buiten regionaal nieuws ook eens een show te programmeren. Het succes van Marcus is hen niet ontgaan.
Hij wordt de grote vedette in “Wie wordt de vrouw van Marcus Slo(o)tti?”, op zijn Dworps: ‘Wa wed de neu vroo van Marcus Slootti? Vier dames en één heer moeten in die show zijn hart zien te veroveren, door middel van opdrachten.
Een playback vertoning, een kookopdracht en het uitkiezen van het juiste geschenk voor de Bekende Dworpenaar zijn geen eenvoudige taken. Uiteindelijk zal Marcus moeten kiezen voor haar, waarmee hij zijn leven wil delen (of hem?). Een niet te onderschatten obstakel: Marc is in het echte leven buiten de boekjes in het geheim verloofd met Paola, die eveneens een kandidate is voor de show. Paola is stellig overtuigd van haar zogezegde “overwinning”. De opvoeringen vinden plaaats in CC De Meent Gemeenveldstraat 34 1652 Alsemberg: vrijdag en zaterdag 26 en 27 januari om 20u en zondag 28 januari om 15u. De regie wordt gevoerd door Edwin Vandermeeren. Spelen mee:  Marc Slootmans, Ingrid Praet, Edgard De Loor, Kaat Dierckx, William Versteldt, Jenny Marchal, Bruno Verschueren, Olga Raes, Gunter Basteleus en Jessy Swalens. De inkom bedraagt 10 euro. Bestel uw kaarten online: www.waailevandwoeurp.be of via CC De Meent, Boekhandel Carpe en spelers. 0478/970866, 0471/783650 en 02/380.87.18.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief