Le Salon in Silly herleefd dank zij een goed bestuur,

C21

Le Salon in Silly herleefd dank zij een goed bestuur,

Dsc_4305
 
Naamloos
 
Dsc_4543_01_01
 
Dsc_4706
 
Dsc_4717
 
Dsc_4720
 
Dsc_4837
 
Sh2_4833
 
Sh2_4901
 
Sh2_4941
 

 Sam Baems geboren in Brussel maar snel verhuisd naar Halle waar hij ook zijn broek versleten heeft op de schoolbanken van de 'barakskesschool', maar wie Sam goed kent weet dat hij een persoon is dat steeds zijn schouders zet onder nieuwe uitdagingen op cultureel vlak en zo terecht is gekomen in 'ASBL Salon Concerts in Silly.

Samen met een sympathieke ploeg medewerkers en de steun van de brouwerij van Silly maakte zij van Le Salon een belangrijke ontmoetings-ruimte voor jong en oud met als doel een mix van creatieve activiteiten gaande van dansavonden met dj, Muzikaal theater, jazz avonden, jam lessen, optredens van muzikaal talent zowel beginnende als gevorderde groepen.

Een programma open aan iedereen waar contact tussen artiesten en publiek kort bij elkaar staan.

Deze 'vzw Le Salon' heeft als hoofddoel elk jaar een gevarieerd cultureel programma naar buiten te brengen voor iedereen.

Hun volledig programma is te vinden op www.lessalonsilly.be

Afgelopen vrijdag wisten zij de groep YKONS naar Silly te halen wat natuurlijk voor een onvergetelijke avond vol ambiance bracht.

Deze groep vrienden uit de regio van Luik brengen alleen eigen nummers bestaande uit Indo pop, nummers met een blik op het dagelijks leven, zoals het nummer “Have a great” dit nummer verwijst naar het ongeval waar de bassist van de groep slachtoffer werd,

Voor de clip van hun nieuwste single “Sequoia Trees” wat gaat over de relatie tussen mens en natuur, met als doel om opnieuw liefde te brengen tussen de verschillende culturen, gingen zij letterlijk de toppen van de bomen strelen door met een warme luchtballon over het Hallerbos te vliegen met in hun instrumenten in de mand dankzij www.montgolfiere.be

Vrijdag 12 april 2024 komt de groep 'Ykons' naar de Ancienne Belcique waar ze hun nieuwste album zullen voor stellen.

Wie er bij wil zijn zal snel moeten zijn want de ticket verkoop loopt als een sneltrein. Meer info op ab@loves,you 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2023
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024

archief