BEVER – Typisch Braziliaanse avond in brasserie Jobim

C21

BEVER – Typisch Braziliaanse avond in brasserie Jobim

Jobim_brazili__
BEVER – Typisch Braziliaanse avond in brasserie Jobim - © Deschuyffeleer
 

Wie zich in de herfstperiode nog eventjes wil onderdompelen in een typische Braziliaanse sfeer kan hiervoor op donderdag 8 oktober om 19u terecht in brasserie Jobim in hartje Bever. Dan nodigen de uitbaters, het Belgisch-Braziliaans koppel Geert en Tereza hun gasten, mits reservatie, daar uit op een heuse Braziliaanse avond met bijhorende animatie. De exotische naam van de zaak verwijst overigens naar een bekende componist uit het Zuid-Amerikaanse land.

Het menu vermeldt als aperitief een Caipirinha, de Braziliaanse cocktail bij uitstek. Na een Trio de Petiscos, een trio van Braziliaanse tapas, wordt als hoofdschotel een Bife brasileiro, een Braziliaanse steak, opgediend. Er wordt afgesloten met een dessert Carioca en koffie. De prijs bedraagt 58 € per persoon. De dranken tot aan de koffie zijn hier inbegrepen.
“In ons restaurant vind je veel verwijzingen naar Brazilië. De naam komt van Tom Jobim, een bekende Braziliaanse componist, en aan de muren hangen schilderijen die door Tereza's broer Kiko zijn gemaakt. Hij werkt er voor de krant Jornal Do Brasil en is een van de bekendste illustratoren van het land”, aldus uitbater Geert.
Lichte tinten en aardekleuren brengen een rustige en chique sfeer in het interieur. “Hoewel de zaak bestaat uit een grote en een iets kleinere ruimte, wensen we de oppervlakte niet vol te zetten met stoelen en tafels. Het moet immers gezellig en intiem blijven. Kwaliteit en perfectie zijn onze leidraad, we beperken ons tot waar we goed in zijn” vervolledigt Tereza.
Brasserie Jobim is gelegen op de Plaats in het centrum. Meer info en reservatie via 054/50.11.50 of geertbrasil@yahoo.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief