HERNE / BEVER – Praktische infoavond ‘Ontspannen voor ouders’

C21

HERNE / BEVER – Praktische infoavond ‘Ontspannen voor ouders’

Info_ontspannen_voor_ouders
HERNE / BEVER – Praktische infoavond ‘Ontspannen voor ouders’ - © Deschuyffeleer
 

Huis van het Kind Pajottenland, het intergemeentelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen en organisaties die in het Pajottenland preventieve gezinsondersteuning aanbieden, organiseert op maandag 28 september om 20u in de sporthal De Hernekouter een eerste van een nieuwe reeks infoavonden voor ouders. Thema van die avond is ‘Ontspannen voor ouders’ waarbij vooral relaxatietechnieken naar voren worden geschoven. De avond staat ook open voor belangstellenden van buiten Herne en Bever.

Voor de organisatie werkt Huis van het Kind Pajottenland samen met Arch’educ, het Vormingspluscentrum voor volwassenen in Halle-Vilvoorde. Ilse Buelens voor de vormingsinstelling VIAC met onder meer ook een zetel in Lennik staat in voor de deskundige begeleiding. Wie als ouder de betekenis van het ontspannen even kwijt is zakt dan ook best die avond af naar De Hernekouter om er onder deskundige begeleiding even tot verpozen te komen.
Er kan nog ingeschreven worden via www.archeduc.be/ontspannen-voor-ouders .    
Huis van het Pajottenland wil met zijn samenwerkingsverband het aanbod voor preventieve gezinsondersteuning in de streek, die blijkbaar op het gebied van welzijnszorg door een manifest gebrek aan middelen nog ver achterop hinkt in vergelijking met de andere regio’s niet alleen in Vlaams-Brabant maar ook in Vlaanderen, beter organiseren en dichter bij de opvoedingsverantwoordelijken brengen. Het uiteindelijke doel is om het welbevinden van ouders, ook aanstaande, in het Pajottenland te bevorderen door welzijn en gezondheid te ondersteunen in de domeinen van de preventieve gezondheidszorg voor kinderen en jongeren van -9 maand tot 24 jaar, de ontwikkeling en de opvoeding, de sociale netwerken, een gezinsvriendelijk klimaat en het opsporen van risico’s en problemen.
Meer info over de infoavonden in het algemeen op www.lennik.be/huis-van-het-kind-pajottenland .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief