BEVER – Tijdig inschrijven voor de nachtelijke dropping is de boodschap

C21

BEVER – Tijdig inschrijven voor de nachtelijke dropping is de boodschap

Dropping_21_nov_2015
BEVER – Tijdig inschrijven voor de nachtelijke dropping is de boodschap - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 21 november organiseert de gemeentelijke sportdienst in samenwerking met de sportadviesraad en de jeugdadviesraad opnieuw een nachtelijke dropping voor de doelgroep van 16 tot 22-jarigen. Om organisatorisch alles in goed banen te kunnen leiden worden de inschrijvingen voor deelname evenwel al afgesloten uiterlijk 29 oktober. Tijdig inschrijven is dan ook de boodschap.

Deelnemen kost 5 €. Dit inschrijvingsgeld dient op voorhand betaald. Pas als de inschrijving definitief is ontvangen de deelnemers hun inschrijvingskaart die dan nog door de ouders of de voogd voor akkoord dient ondertekend te worden.
De dag zelf dienen de deelnemers zich aan te melden met hun inschrijvingskaart, een kompas, een zaklamp, hun identiteitskaart, hun fluohesje, een potlood en uiteraard ook aangepaste kledij en schoeisel. Er wordt samengekomen om 17u15 op de parking aan het gemeentehuis. De bestemmingen voor de droppingspunten blijven sowieso geheim tot in allerlaatste instantie.
Inschrijvingen gebeuren uitsluitend via de sportambtenaar nancy.duyms@bever-bievene.be . Meer info via 054/51.70.82 tijdens de kantooruren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief