Onderhoudswerken aan het wegdek in HALLE, BEVER en LENNIK

C21

Onderhoudswerken aan het wegdek in HALLE, BEVER en LENNIK

Agentschap_wegen_enb_verkeer
EP

Vanaf 4 april voert Wegen en Verkeer op verschillende locaties in de regio Halle onderhoudswerken uit aan het wegdek. De werken gaan gepaard met hinder voor het verkeer.

In Lennik wordt er op 4 april gewerkt in de Brusselsestraat (N282) tussen de Scheerweidestraat en de Rosweg. De rijweg wordt afgesloten voor het verkeer dat een omleiding kan volgen via de Ninoofsesteenweg (N8).
In Bever wordt er gewerkt op de gewestweg N263 (Kerkhove / Plaats) van 4 tot en met 8 april. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf de gemeentelijke basisschool Ak’Cent (Kerkhove 14) tot Plaats 60.
In Halle wordt er gewerkt in de Edingsesteenweg (N7) op twee locaties. Op 5 april werkt Wegen en Verkeer tussen de rotonde van het Bevrijdingsplein en de Spoorwegbrug. Dit deel van de rijweg wordt gedurende één dag volledig afgesloten voor het verkeer dat een omleiding kan volgen. Daarnaast wordt er op 5 en 6 april ook gewerkt op de brug over de A8. Hier is beurtelings verkeer mogelijk met behulp van tijdelijke verkeerslichten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief