BEVER – Voor de eerste keer kleuterturnen in sporthal Ter Plasbeek

C21

BEVER – Voor de eerste keer kleuterturnen in sporthal Ter Plasbeek

Kleuterturnen_bever
BEVER – Voor de eerste keer kleuterturnen in sporthal Ter Plasbeek - Affiche
 

Op zaterdag 16 april organiseren de sportdienst en de sportraad in de sporthal Ter Plasbeek voor de eerste keer kleuterturnen voor meisjes en jongens geboren in de periode van 2010 tot en met 2013. De ouders worden alleszins actief bij het gebeuren betrokken. Deelnemen is gratis.

“Om organisatorische redenen worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen”, zegt sportambtenaar Nancy Duyms. “De peuters en de kleuters van de 1ste kleuterklas starten met hun oefeningen en leuke spelletjes om 9u. De kleuters van de 2de en de 3de kleuterklas komen vervolgens om 10u15 aan de beurt. Beide sessies nemen een uur in beslag. Bijzonder fijn is wel dat de oefeningen met onder meer klimmen, klauteren, springen en gooien uitgevoerd worden onder actieve begeleiding van de ouders”.
Na afloop krijgt elke kleuter een drankje, een koekje en een stukje fruit aangeboden. Extra drankjes mogen ook steeds meegebracht worden.
Vooraf en alleszins voor 12 april inschrijven is verplicht en dient te gebeuren bij de sportdienst via nancy.duyms@bever-bievene.be . Ook meer info kan via dat kanaal of via 054/51.70.82 bekomen worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief