BEVER – Grote inzamelwedstrijd van lege batterijen voor een milieuvriendelijke speeltuin

C21

BEVER – Grote inzamelwedstrijd van lege batterijen voor een milieuvriendelijke speeltuin

Inzamelactie_batterijen__speeltuin
BEVER – Grote inzamelwedstrijd van lege batterijen voor een milieuvriendelijke speeltuin - © Deschuyffeleer
 

Na het succes in de 10.000 stappen-clash waarbij Bever als meest actieve gemeente in Vlaanderen een prijs van 2.000€ in de wacht sleepte voor het verder opzetten en ondersteunen van acties die de gezondheid van de bevolking bevorderen gaat het Makrallendorp nu een nieuwe uitdaging aan in de hoop daarmee een unieke en milieuvriendelijke speeltuin te winnen. Bebat organiseert immers de komende weken een intergemeentelijke inzamelwedstrijd van lege batterijen en daarvoor heeft nu ook Bever zich aangemeld.

Onder meer met de slogan ‘Samen recycleren beter voor de natuur’ zorgt Bebat ervoor dat lege batterijen gerecycleerd worden en een nieuw leven vinden in tal van toepassingen. Met zijn wedstrijd wil Bebat nu per gemeente een zo groot mogelijk aantal kilogram lege batterijen inzamelen. Winnaar wordt dan ook de gemeente of de stad die het hoogst aantal kilogram batterijen per aantal inwoners weet te vergaren en te bezorgen aan Bebat. De winnaar wacht alvast een unieke en milieuvriendelijke speeltuin als beloning.
“In Bever kunnen de lege batterijen voor 30 september ingeleverd worden in het gemeentehuis, de kinderopvang ’t Sterretje, de gemeentelijke basisschool Ak’cent, Prima Bina, Matan en de apotheek”, spoort Debby Versteldt van de gemeentelijke dienst Vrije Tijd de inwoners dan ook aan daadwerkelijk aan de actie deel te nemen.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief