GERAARDSBERGEN - Nieuw biermerk gelanceerd

C21

GERAARDSBERGEN - Nieuw biermerk gelanceerd

Dsc7673
 

Donderdag werd in horecazaak De Barbier op de Markt een nieuw biermerk voorgesteld. De Concordia wordt gelanceerd in Geraardsbergen maar de naam zal vele Geraardsbergenaars toch vertrouwd in de oren zal klinken.

 

Het bier zal in twee versies te verkrijgen zijn :

Hell’s Pils: een artisanale premium pils 4.7%, ongefilterd en niet gepasteuriseerd gemaakt in moderne “helles” stijl, pils met pure ingrediënten en 100% Belgische verfijnde hoppen.

 

Concordia Wild Hops 2018: Tripel +/- 7%, sterke hoparoma’s geselecteerd uit niche hopsoorten komende uit alle hoeken van de wereld. Een modern bier teruggrijpend op de Belgische traditie met een Nieuwe Wereld toets. Elk jaar zal een andere verrassende en innovatieve keuze gemaakt worden uit speciale hopsoorten.

 

De lancering is voorzien met de kermisweek van Geraardsbergen die begint op vrijdag 24 augustus.

 

Dit is een project in samenwerking met Lions Club Geraardsbergen, alle winst zal worden overgedragen zodat lokale initiatieven nog beter ondersteund kunnen worden.

 

Een groot aantal horeca zaken en verdelers ondersteunen het project. Heb je een zaak en ben je geïnteresseerd, neem contact op via concordiabier@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief