GERAARDSBERGEN - Fashionwinkel Persoons uit de Lessensestraat bestaat al 40 jaar en dat gaan ze vieren

C21

GERAARDSBERGEN - Fashionwinkel Persoons uit de Lessensestraat bestaat al 40 jaar en dat gaan ze vieren

Editie_geraardsbergen_persoons_3__kopie_
Bloemen voor Marleen Persoons.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_persoons_2__kopie_
Kirsten(links) mocht een woordje uitleg geven.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_persoons_1__kopie_
Gelukwensen van schepen Ann Panis.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_persoons_4__kopie_
Een prachtige zaak.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_persoons_5__kopie_
Ook kleding kan men er vinden.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_persoons_6__kopie_
Welke vrouw droom er nu niet van een Nathan.- Foto Marc Colpaert
 
Op 29 augustus 2023 vierde fashionwinkel Persoons uit de Lessensestraat in Geraardsbergen hun  40-jarig bestaan . Om veertig jaar Persoons te vieren wordt een heuse feest- en shoppingdag georganiseerd op zaterdag 9 september. Marleen Persoons, oprichtster van de familiezaak, werd samen met haar familie gehuldigd in aanwezigheid van Schepen van Middenstand Ann Panis. Ze kreeg ondermeer een mooie ruiker rode rozen en enkele speciale flessen wijn.
 
De familiezaak bestaat al sinds 1983 en werd opgericht door Marleen Persoons en haar echtgenoot Stéphane Van der Mynsbrugge. Wat begon als verkoop van kwaliteitsvolle lederen handtassen, portefeuilles en valiezen, is intussen uitgegroeid tot een complete modezaak met ook kleding, schoenen en accessoires. In 2004 stapte zoon Glenn mee in de zaak en in 2011 maakte ook schoondochter Kirsten haar intrede tot het fashion-team. Dankzij deze twee generaties trekt de zaak Persoons Fashion een breed publiek aan en is het een gevestigde waarde in de stad Geraardsbergen.
 

Om veertig jaar Persoons te vieren wordt een heuse feest- en shoppingdag georganiseerd op zaterdag 9 september. De ondernemers willen zo hun klanten bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in hun zaak. Omdat alles begon met ‘leder’, vormt dat de rode draad doorheen de dag. Klanten worden verwend met cadeaus, een walking brunch en een drankje. En men kan er die dag tal van mooie prijsje winnen in een soort rad van fortuin. Naast schepen van handel Middenstand Ann Panis was ook  centrummanager Koen De Brouwer van de partij op dinsdag 29 augustus om het hele Persoons-team geluk te wensen met hun 40 jarig jubileum. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief