GERAARDSBERGEN - Natuurwandeling voor dummies met start aan de Helix op 3 september

C21

GERAARDSBERGEN - Natuurwandeling voor dummies met start aan de Helix op 3 september

Bos__kopie_
Illustratiebeeld.- Foto Marc Colpaert
 
Ga wandelen op zondag 3 september ja, awel schrijf u dan dringend in voor 1 september om 12 uur en je kunt mee. U wandelt wel eens graag in het groen, maar kent weinig of niets van de natuur die u ziet? Onze natuurgids laat u op een laagdrempelige manier stilstaan bij de kleine dingen waar u voordien voorbijliep. We wandelen aan een rustig tempo door het prachtige Raspaillebos én we beloven u niet te overdonderen met een overload aan informatie. Samen met de gids leert u vooral nét iets anders naar de omgeving te kijken en te genieten van de rust en schoonheid van het bos.
 
Wedden dat u uw volgende wandeling veel intenser zal beleven?
 
Praktisch 
Waar: De Helix, Duurzaam Educatiepunt, Hoogvorst 2 - 9506 Grimminge
Wanneer:  Zondag 3 september 2023, van 14 tot 16.30 uur
Afstand: Ongeveer 5 km
Prijs: Gratis
Gids: Nico Cougé
Inschrijven: Via het online inschrijvingsformulier tot vrijdag 1 september 2023, 12 uur. Dit is te vinden via   https://omgeving.vlaanderen.be/nl/natuurwandeling-voor-dummies  . Bij minder dan 6 deelnemers wordt de activiteit geannuleerd. Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 25 personen.

Tips: Voorzie stevige stapschoenen. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderwagens. Mensen met een fysieke beperking kunnen deelnemen aan de wandeling als ze onze terreinrolstoel ontlenen. Opgelet: daarvan is er slechts één beschikbaar.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief