Gratis lezing met auteur Klaar Hammenecker over communiceren met tieners op de campus van GO! atheneum GERAARDSBERGEN

C21

Gratis lezing met auteur Klaar Hammenecker over communiceren met tieners op de campus van GO! atheneum GERAARDSBERGEN

Affiche_laat_maar_02
Affiche Laat maar

Het GO! atheneum Geraardsbergen, Huis van het Kind Geraardsbergen en Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseren samen een interessante lezing rond het thema ‘communiceren met tieners’ met auteur Klaar Hammenecker (kinderpsycholoog, therapeut en moeder van drie kinderen) op donderdag 2 mei 2024 van 19.30 uur tot 21.30 uur op de campus van het GO! atheneum Geraardsbergen.”

Mevr. Leslie Libaers, diensthoofd jeugd en gezin/Huis van het Kind bij Lokaal Bestuur Geraardsbergen, gaat graag wat dieper in op het thema van de lezing: “Laat maar, als je tiener dit zegt, weet je dat er meer aan de hand is. Het is alleen niet makkelijk om die onzichtbare muur tussen jou en je tiener te slopen. Klaar Hammenecker probeert dit en legt haarfijn uit op basis van haar boek (met de gelijknamige titel) hoe en waarom jullie elkaar soms kwijtraken en hoe jullie elkaar terugvinden.”

Mis deze gratis lezing zeker niet en schrijf je snel in! Dat kan je eenvoudig doen door een mailtje te sturen naar: huisvanhetkind@geraardsbergen.be of bel naar 054 43 02 02

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief