SCHEPDAAL – Jospop for Life

C21

SCHEPDAAL – Jospop for Life

Editiepajot_schepdaal_kunstwerk_alex_gopher_foto_jospop
Portretten van Alex Gopher, Flip Kowlier, The Van Jets, Daan en vele andere worden geveild voor het goede doel. Foto's © Jospop
 
Editiepajot_schepdaal_kunstwerk_daan_foto_jospop
Daan
Editiepajot_schepdaal_kunstwerk_filip_kowlier_foto_jospop
Flip Kowlier
Editiepajot_schepdaal_kunstwerk_the_opposites_foto_jospop
The Opposites
 

Tijdens Jospop 2010, het festival dat eind augustus plaats had op de festivalweide in Schepdaal, werden tal van graffiti-kunstwerken tentoongesteld. Van elke artiest die op het hoofdpodium heeft gestaan maakte graffiti-kunstenaar Jurgen Massagé (Massi) een portret.

Deze werden door de artiesten gehandtekend en worden nu op www.kapapza.be geveild voor het goede doel. De opbrengst van ‘Jospop for Life’ gaat integraal naar de actie ‘Music for Life’ van Studio Brussel.
 
Wie de twaalf werken wil bewonderen of nog op zoek is naar een leuk kerstcadeau kan hier doorklikken naar de veilingsite.
 
Music for Life
 
Voor de vijfde keer kruipen enkele radiostemmen van Studio Brussel een week lang in het Glazen Huis. Dit jaar zal het Glazen Huis opgesteld staan op de Groenplaats in Antwerpen en heeft plaats van 18 tot en met 24 december.
 
Ongetwijfeld zullen de bestuursleden van Jospop afzakken naar het Glazen Huis om de opbrengst van ‘Jospop for Life’ te overhandigen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2010
Steven Walravens
Jospop
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief