DILBEEK - Toast Literair

C21

DILBEEK - Toast Literair

Davidsfonds_dilbeek_p200

Zondag 23 januari organiseren Davidsfonds Wolsem, Groot-Bijgaarden en Sint-Martens-Bodegem hun eerste literair ontbijt in Zaal Solleveld, Solleveld 11 in Sint-Martens-Bodegem vanaf 9 u tot 11 u. U ontvangt niet alleen een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet begeleid met bubbels maar u kan er ook genieten van mooie gedichten over het thema “gastronomie”. U maakt er kennis met verschillende creatieve aspecten van taal en u kan er deelnemen aan een schriftelijke quiz waarbij u een beauty-arrangement kan winnen. We belichten er tussen een hapje en een drankje de figuur van Elsschot. Een leuke en originele manier om samen met anderen te genieten van poëzie, proza, ja zelfs dramatiek terwijl u zich gastronomisch laat verwennen. De zondag kan niet meer stuk.

Om organisatorische redenen vragen we u om in te schrijven vóór zondag 16 januari bij Guido Andries tel. 02/569 10 44 of andriesguido@hotmail.com
Prijs per persoon € 3, kinderen onder 18 jaar € 1,5. Familieprijs (2 volwassenen en 2 kinderen ) € 6 alles inbegrepen.
Heb je geen vervoer en ben je van Savio, Dilbeek-Centrum, Groot-Bijgaarden of Sint-Ulriks Kapelle, bel ons op en wij zorgen voor vervoer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 dec 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief