Een stukje van de Efteling komt naar DILBEEK

C21

Een stukje van de Efteling komt naar DILBEEK

Editiepajot_dilbeek_sprookjesboom_the_musical_repro_sw
Sprookjesboom de Musical komt naar Dilbeek.

Na een succesvolle reeks voorstellingen in Theater de Efteling tourt Sprookjesboom de Musical door België. Op woensdag 2 maart om 16u brengt deze vrolijke familievoorstelling een bezoek aan cultureel centrum Westrand te Dilbeek. De bekende Sprookjesbosbewoners Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester, Draak en hun vriendjes beleven een verrassend avontuur waar het publiek volop van mee kan genieten.  

Tijdens het tournee kruipen Thijs van Empel, Janneke Iking, Amy Galatá, Jonathan Demoor en Bas Bovelander in de huiden van de Sprookjesbosbewoners. Erik Plageman neemt de rol van houthakker voor zijn rekening.
De Sprookjesboom de Musical is de ideale uitstap tijdens de krokusvakantie voor gezinnen met jonge kinderen vanaf 3 jaar.
 
Het verhaal
De Sprookjesbosbewoners ontdekken een echt mens in het Sprookjesbos… een houthakker. Ze zijn in rep en roer. Roodkapje vindt hem eigenlijk wel aardig, Draak weet niet goed wat hij ermee aan moet, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vindt het leuk, zo’n grote stoere man in het Sprookjesbos. Als de houthakker – na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken is de chaos compleet. Daar moeten de Sprookjesbosbewoners natuurlijk een stokje voor steken.
 
Extra voorstelling
Op 12 januari 2011 ll. beleefde Sprookjesboom de Musical een mooie Belgische première in c.c. Ter Dilft te Bornem. De voorstelling werd ontzettend goed ontvangen door zowel de kinderen, de ouders alsook de pers. De ticketverkoop schoot hierdoor ook de hoogte in waardoor werd beslist om extra voorstellingen in te lassen om 14u in c.c. Westrand
 
Meer informatie
Sprookjesboom de Musical is te zien in c.c. Westrand op 2 maart om 14u en 16u.
Kijk voor meer informatie op www.sprookjesboom.com of www.westrand.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2011
Steven Walravens
Repro SW
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief