DILBEEK - Schepen Carine Walravens trekt Lvd Burgemeester- Open VLD lijst

C21

DILBEEK - Schepen Carine Walravens trekt Lvd Burgemeester- Open VLD lijst

Editiepajot_dilbeek_lijsttrekker_02_foto_roger_mortelmans
Burgemeester Stefaan Platteau en Schepen en toekomstig lijsttrekker voor LvBurgemeester Open VLD, Carine Walravens. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_dilbeek_lijstrekker_01_foto_roger_mortelmans
Luc De Backer, Jozef Valkeniers, Stefaan Platteau, Luc Deleu, Marc Willen, Marc De Meulemeester en Carine Walravens. - Foto's © Roger Mortelmans
 

Op initiatief van burgemeester Stefaan Platteau heeft het uitgebreide bestuur bij absolute unanimiteit Carine Walravens gevraagd lijsttrekker te willen zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012. Stefaan Platteau zal de lijst duwen.

“Beide beslissingen scheppen duidelijkheid naar de kiezer toe en laten meteen toe de rest van de campagne toe te spitsen op de inhoud”, zegt Marc Willen, voorzitter Open VLD Dilbeek.
“Carine Walravens voorstellen aan Dilbeek is echt niet nodig, zij is bijna twaalf jaar schepen en heeft het liberale gedachtegoed en de politieke beleving ervan met de paplepel meegekregen. Als juriste en als vrouw met ervaring en gesteund door een enthousiaste groep betekent de keuze voor Carine ook meteen de keuze voor verjonging en vernieuwing. Tevens zou een vrouwelijke burgemeester een primeur voor Dilbeek zijn”, besluit Willen
Stefaan Platteau stelt zijn grote ervaring ter beschikking, blijft op de bres staan en is strijdvaardiger dan ooit.
“Ik heb 300 gemeenteraden meegemaakt”, zegt de burgemeester, “ en nooit één gemeenteraad gemist, slechts één keer te laat gekomen, maar met een goed excuus. Fysiek zou ik nog in staat zijn de lijst te trekken, maar ik ben van oordeel dat jongeren aan bod moeten komen.
Wij hebben van een kleine partij een sterke partij gemaakt en een serieus parcours afgelegd, maar dat is niet gebeurd zonder slag of stoot. De bedoeling is ook om zetels bij te winnen bij de volgende verkiezing en met een verstandige en mooie vrouw moet dat toch lukken,” gekscheert de burgemeester.
Tot slot wijst schepen Carine Walravens op het belang van de sterke ploeg die haar omringt en wil ze de ingeslagen weg verder zetten om Dilbeek op alle gebied mooi te houden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2011
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief