Proclamatie en receptie voor senioren die in 2014-2015 in DILBBEEK Computerlessen hebben gevolgd

C21

Proclamatie en receptie voor senioren die in 2014-2015 in DILBBEEK Computerlessen hebben gevolgd

Editiepajot_ingezonden_proclamatie_senioren_dilbeek_
 

In aanwezigheid van de Schepen voor Senioren, Diane Van Hove, de  Directeur, Annick Vanbossuyt, en de adjunct-directeur, Marie Poldervaart van CVO M&T Merchtem-Ternat  opende Jules Claikens, voorzitter van de Seniorenraad, de 13e proclamatie voor de senioren van Dilbeek en omstreken, die gedurende het schooljaar 2014-2015 in Keperenberg, Dilbeek Computer- en Tabletlessen volgden. 

De Seniorenraad van Dilbeek is met deze PC-cursussen gestart in 2002.

De belangstelling groeide doorheen de jaren dusdanig dat we het computerlokaal in Keperenberg inmiddels 7 halve dagen per week bezetten.

 

Het aantal geïnteresseerde senioren groeide ook constant en sedert een aantal jaren bereiken we telkens per semester tussen 105 en 115 leergierige cursisten.

In totaliteit zullen nu +/- 600 senioren één of meer modules gevolgd hebben

 

70% van wie dit jaar les volgde was bij de proclamatie aanwezig om hun officieel getuigschrift in ontvangst te nemen.

Al deze dames en heren verdienen een hartelijk proficiat want velen onder hen hebben hun 5de, hun 6de ja zelfs hun 7de module achter de rug. Wat een volharding om toch maar bíj te blijven!

 

Ook volgend jaar kondigt zich weer goed aan; op datum van 16 juni zijn reeds een 80-tal senioren ingeschreven voor een volgend programma dat start op maandag 7 september 2015.

 

Voor info en inschrijven kan men zich wenden tot CVO M&T Merchtem-Ternat:

per e-mail infoternat@cvomt.be 

per telefoon 02 582 86 29

via de website www.cvomt.be 

 

Jules Claikens bedankte tenslotte iedereen die betrokken is bij dit PC- en nu ook tablet-gebeuren en vermeldde daarbij de directie van CVO M&T, de dames van het secretariaat in Ternat, de dames en heren leerkrachten, Katleen Maesschalck, Nico De Lange, Filip Dull en Doriena Van Geert  voor hun eindeloos geduld. Dank ook aan Bert Maes die constant klaar staat om een of ander technisch probleem bij de computers op te lossen. 

 

Ook een grote merci voor Albert Knaepen die dagdagelijks ter beschikking staat om aan onze senioren de nodige informatie te verstrekken en bovendien ook deze receptie verzorgde.

 

En vergeten we niet het personeel van het centrum Keperenberg dat steeds bereid is om hulp te bieden.

 

Na de proclamatie en uitreiking van getuigschriften volgde een aangename receptie waar met de aanwezige leerkrachten nog heel wat werd bijgepraat en reeds plannen werden gemaakt voor het schooljaar 2015-2016.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief