Gevaarlijke verkeerssituatie in de Bergstraat in Galmaarden blijft voortbestaan!

C21

Gevaarlijke verkeerssituatie in de Bergstraat in Galmaarden blijft voortbestaan!

Fb_img_1603618473739
Rudy Thiebaut.- Ingezonden foto
 
In de Bergstraat van Galmaarden blijft een gevaarlijke verkeerssituatie voortbestaan, waarbij zowel autobestuurders als vrachtwagenchauffeurs zich niet houden aan het eenrichtingsverkeer. Ondanks herhaalde keren dit probleem aangekaart te hebben op de gemeenteraad heeft N-VA raadslid Rudy Thiebaut aan de politieraad gevraagd om dringend maatregelen te treffen. Het is van cruciaal belang dat er onmiddellijk actie wordt ondernomen om mogelijke ongelukken te voorkomen.
 
Rudy Thiebaut benadrukt de ernst van de situatie, waarbij voertuigen tegen de richting in blijven rijden in de Bergstraat, ondanks duidelijke verkeersborden die eenrichtingsverkeer aanduiden. Deze flagrante schending van de verkeersregels vormt een potentieel gevaar voor zowel bestuurders als voetgangers in de omgeving. "Het is onaanvaardbaar dat deze gevaarlijke situatie blijft voortduren," verklaarde Thiebaut. "We moeten dringend actie ondernemen om de naleving van het eenrichtingsverkeer te handhaven en de veiligheid van onze burgers te waarborgen."
 
De lokale autoriteiten worden opgeroepen om onmiddellijk maatregelen te nemen om deze verkeerssituatie aan te pakken. Dit kan onder meer door het verhogen van politiepatrouilles en het plaatsen van extra verkeersborden. Het is essentieel dat er een gecoördineerde inspanning wordt geleverd om de naleving van het eenrichtingsverkeer te verbeteren en het risico op ongelukken te verminderen.
De veiligheid van de gemeenschap mag niet in gevaar worden gebracht door nalatigheid op het gebied van verkeershandhaving. Het is nu tijd voor concrete actie om deze gevaarlijke verkeerssituatie in de Bergstraat van Galmaarden aan te pakken en de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief