ROOSDAAL – Jeugdorkest JOP zoekt muzikantjes

C21

ROOSDAAL – Jeugdorkest JOP zoekt muzikantjes

Editiepajot_roosdaal_jop_foto_10_willy_appelmans
Optreden tijdens kaas@wijnavond - Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_jop_foto_11_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_jop_foto_12_willy_appelmans
 

Misschien is dochter- of zoonlief ook een muzikant in wording en speelt zij of hij een instrument. Jeugdorkest JOP kan  natuurlijk altijd wat nieuw bloed gebruiken.

Als er kinderen zijn (of je kent iemand in jullie omgeving) die willen meespelen, zullen  ze met open armen ontvangen worden. Ze repeteren ongeveer 2 maal per maand, meestal op zondagvoormiddag (van 10u tot 11u30) in het rusthuis te Pamel.

Heeft je zoon/dochter interesse, kom dan eens luisteren tijdens een van de repetities. Of beter nog… ze brengen hun instrument mee en kunnen onmiddellijk meespelen.

Bij interesse, neem gerust contact op met Rudi Luchtens (0494/60 43 95 of via mail rudi.luchtens@skynet.be ). Elk instrument is welkom.

Ter financiering organiseert het Jeugdorkest JOP zijn tiende kaas@wijnavond – kaas, wijn en trappistenbier – wat in al de jaren een succesformule was op zaterdag 5 februari in zaal "Ons Huis" te Pamel.

Dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop.  Er zullen niet minder dan 10 trappistensoorten zijn en een exclusieve wijn op dit tinnen jubileum.

De deuren gaan open vanaf 18u.  Tussen 20u en 21u verzorgen de jonge muzikanten tijdens deze kaas@wijnavond een optreden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2011
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief