ROOSDAAL – Geslaagde try-out van de slimste mens ter wereld

C21

ROOSDAAL – Geslaagde try-out van de slimste mens ter wereld

Editiepajot_roosdaal_bertkruismans_foto_01_willy_appelmans
"Geen gezeik, iedereen rijk". - Foto © Danny Cooremans
 

Vrijdag kon je in Het Koetshuis genieten van de try-out “Geen gezeik, iedereen rijk” van Bert Kruismans. De uit Sint-Katarina-Lombeek afkomstige humorist wist het publiek met zijn bekende humor een kommerloze avond voor te schotelen en liet hen duidelijk merken dat Roosdaal, Liedekerke, Affligem en zijn Sint-Katarina-Lombeek geen onbekenden voor hem zijn.

Bert Kruismans pakt het laatste taboe aan: Geld. Want wie praat er graag over geld? Misschien wel over dat van een ander, maar over dat van onszelf? Wie het niet heeft, wil het heel graag. Wie het wel heeft, krijgt er vaak problemen mee.

In de nieuwe show geeft Bert zijn eigen visie op de financiële crisis, de kleine aandeelhouder en de graaicultuur. Hij legt de topmanagers op de barbecue en bekijkt en fileert de vloek van de Manager van het Jaar. Heel wat mensen die deze titel de afgelopen jaren opgespeld kregen, kwamen daarna bepaald onzacht in aanraking met het gerecht. Of hun bedrijven geraakten plots serieus in de problemen. Zou het dan echt waar zijn dat wie financieel succes heeft, zijn ziel verkoopt aan de duivel?

Heel knappe show en "maar" een try-out.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2011
Willy Appelmans
Danny Cooremans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief