ROOSDAAL – Artiest geboekt

C21

ROOSDAAL – Artiest geboekt

Editiepajot_roosdaal_artiestgeboekt_foto_01_willy_appelmans
An geboekt - Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_artiestgeboekt_foto_02_willy_appelmans
 

De bibliotheek van Roosdaal zette haar deuren open voor actrice An Nelissen. In het kader van ‘Artiest geboekt’ kwam zij vertellen over de zeven boeken die haar leven het meest beïnvloed en betoverd hebben.

Nelissen is een boekensnoeper. Ze geeft dan ook de voorkeur aan dikke kleppers die haar fantasie talrijke weken kunnen voeden. Dit bleek ook uit haar boekenkeuze: De Toverberg van Thomas Mann, De Millenniumtrilogie van Stieg Larsson, Het eiland onder de zee van Isabel Allende, De eenzaamheid van de priemgetallen van Paolo Giordano, Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel Garcia Marquez, De zeven dochters van Eva van Bryan Sykes en De vrouw: de waarheid over het vrouwelijk lichaam van Natalie Angier.

An Nelissen was de geknipte gaste voor deze literaire avond. Met de passie en humor die haar eigen zijn, enthousiasmeerde ze het volledige publiek. Goede boeken zorgen voor magische, onvergetelijke momenten in je leven, aldus Nelissen, en het publiek was het hier volmondig mee eens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat na de voorstelling de interesse in de zeven boeken bijzonder groot was.

Laat het duidelijk zijn: An Nelissen is nog vaak welkom in de bib van Roosdaal!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2011
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief