ROOSDAAL – ’t Winkelend Theaterdink stelt voor

C21

ROOSDAAL – ’t Winkelend Theaterdink stelt voor

Editiepajot_roosdaal__twinkelende_foto_01_willy_appelmans
Joke, Valerie, Gert, Hannelore, Hanne, Soetkin, Dominique en Carmen - Foto © Willy Appelmans
 

‘Beste Mensen - Een koningsdrama’ is de eerste voorstelling van ’t Winkelend Theaterdink, een theatergroepje van jonge, maar bovenal enthousiaste acteurs uit Roosdaal en omstreken.

Elk van hen heeft in het verleden (aan de academie van Roosdaal of ergens anders) de theatermicrobe te pakken gekregen. Na een lange tijd niet spelen, begon het bij sommigen onder hen te kriebelen om opnieuw een voorstelling te maken, en daar is ‘Beste Mensen’ het resultaat van.

De voorstelling gaat over een heel bijzonder koninkrijk waar tegengestelden geen tegengestelden zijn. De koning ligt op sterven en de 9 onderdanen vragen zich af hoe het nu verder moet. Dat hier geen pasklaar antwoord op bestaat, wordt hen al snel duidelijk. Elke onderdaan heeft wel zijn eigen antwoord klaar, maar de twijfel houdt toch de bovenhand.

Of dit verhaal nu een drama of een komedie is, houden ze in het midden. Voor hen is het acteerplezier het absolute vertrekpunt van de voorstelling, en ze hopen hiermee het publiek te kunnen charmeren. 

Iedereen is dan ook van harte welkom. 

‘Beste Mensen - Een koningsdrama’ speelt op vrijdag 1 april  (20.30u) en op zondag 3 april (19u) in G.C. Het Koetshuis in Strijtem.

Kaarten via G.C. Het Koetshuis (054/894902) of bij de acteurs. Inkom 5 €.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2011
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief