ROOSDAAL – Editiepajot rouwt, kernredacteur Willy Appelmans overleden

C21

ROOSDAAL – Editiepajot rouwt, kernredacteur Willy Appelmans overleden

Willy_appelmans_001_facebook
Willy Appelmans (ep)
 
Editiepajot_roosdaal_willy_appelmans_foto_ep__1_
Willy Appelmans (ep)
Editiepajot_roosdaal_willy_appelmans_foto_ep
Willy Appelmans (ep)
 

Onze kernredacteur Willy Appelmans is zaterdagavond tijdens een wandeling op de dijk in Oostduinkerke, vergezeld door vrienden van de KWB, aan de gevolgen van een hartstilstand overleden.

Het nieuws slaat ons en zijn vele vrienden met verstomming. Net als zijn familie en dierbaren rouwt Editiepajot om het heengaan van Willy. Hij zou op 26 maart zestig jaar geworden zijn. Hij laat een vrouw, drie kinderen en twee kleinkinderen achter.
Willy Appelmans was niet alleen voorzitter van de gemeentelijke sportraad van Roosdaal, hij was tevens erevoorzitter van de judoclub Lennik-Roosdaal, en lid van nog vele sociale en culturele verenigingen.
Willy Appelmans, die mee aan de wieg stond van de internetkrant Editiepajot, was er steeds als de kippen bij als er wat in de fusiegemeente Roosdaal gebeurde. Jaren kweet hij zich van zijn taak als kernredacteur bij Editiepajot met volle overgave. Zijn reportages verschenen ook in Het Laatste Nieuws.  Ik betuig dan ook, en in naam van het ganse Editiepajotteam, mijn innige deelneming aan zijn naaste familie en aan allen die hem dierbaar zijn. Willy we zullen je heel hard missen.
Willy Appelmans wordt zaterdag 12 maart begraven. Begroeting vanaf 9.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Mis om 10 uur. Afscheid nemen van Willy Appelmans kan ook op dinsdag 8, woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 maart, telkens tussen 17 en 19 uur, in het funerarium van begrafenisondernemer Arijs, Assesteenweg 415, 1741 Wambeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief