Gratis strooizout voor elk ROOSDAALS gezin

C21

Gratis strooizout voor elk ROOSDAALS gezin

Strooizout_tekening_p200

Zelfs tijdens een kwakkelzomer zoals we die momenteel beleven, lijkt het niet het moment om al vooruit te denken aan sneeuw en vrieskou. Toch is het belangrijk om nu reeds vooruit te denken en de nodige voorzorgen te nemen.

Naar aanleiding van de strenge voorbije winters en de bevoorradingsproblemen met het strooizout, besliste de Roosdaalse gemeenteraad om vanaf heden tot eind oktober aan alle Roosdaalse gezinnen een voorraad van 50 kilogram strooizout gratis aan te bieden.
Elk gezin (ook alleenstaande) dat op 1 juli 2011 ingeschreven was in het Roosdaals bevolkingsregister, mag op dinsdag en woensdag van 16.30 tot 19.00 in het containerpark (Brusselstraat 27) strooizout afhalen tegen voorlegging van de identiteitskaart (1 afhaling per gezin). Opgelet: het strooizout is niet verpakt, het zout zal door het personeel van het containerpark in recipiënten (zakken, bakken, …) worden geschept die u zelf dient mee te brengen!
Wacht niet op de eerste winterprik en haal nu reeds uw gratis voorraad strooizout af. Vanaf 1 november stopt de gratis bevoorrading onherroepelijk en kan u enkel nog strooizout tegen betaling aanschaffen (3,50 euro per 25 kg) voor zover het gemeentebestuur op dat moment nog strooizout ter beschikking heeft.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2011
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief