ROOSDAAL – Benefietconcert ten voordele van Parkinsononderzoek

C21

ROOSDAAL – Benefietconcert ten voordele van Parkinsononderzoek

Editiepajot_roosdaal_gabe_en_carine_ingezonden_foto
Ingezonden foto
 

Op 5 november organiseert Gabe Moretti uit Nieuwrode een benefietconcert ten voordele van Parkinsononderzoek, in samenwerking met OKRA afdeling Kattem.

Na het grote succes vorig jaar komt Gabe terug naar Roosdaal met een volledig nieuwe show. “We gaan de mensen weer een hele leuke avond bezorgen”, zegt Gabe. “Het belangrijkste is natuurlijk dat er veel geld wordt ingezameld zodat we echt een verschil kunnen maken”.
Het fonds wordt al volop ingezet voor het onderzoek. Zo hebben onze professoren al een deel van het fonds gebruikt voor een werkpakket, waarin de invloed van de draaibeweging van het hoofd en de romp op freezing wordt geanalyseerd.
Daarnaast werd er geld gebruikt voor een aankoop van laboratoriumreagentia in het kader van het celbiologisch onderzoek over de functie van Parkine. Om extra geld in te zamelen is er ook dit jaar een veiling op touw gezet.
Zo wordt er ondermeer een tekening van Fabian Cancellara, het WK-shirt van Zdenek Stybar en een door spelers en trainer, Franky Van der Elst, gehandtekend truitje van Lommel United geveild. Daarnaast hebben we nog een speciale cartoon getekend door Davy Demol met ondermeer Mieke, Garry Hagger en Gabe op. Tenslotte wordt er ook een gehandtekende koksvest van Peter Goossens  geveild.
Alle informatie en foto’s op www.hetparkinsonfonds.be  of via 0472 03 69 93.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2011
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief