Roosdaal – Benefietconcert voor Parkinsononderzoek

C21

Roosdaal – Benefietconcert voor Parkinsononderzoek

Editiepajot_roosdaal_gabe_moretti_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_roosdaal_gabe_moretti_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
Editiepajot_roosdaal_gabe_moretti_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
Editiepajot_roosdaal_gabe_moretti_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 

Op 5 november organiseren Gabe Moretti en Carine Chrispeels uit Nieuwrode een benefietconcert ten voordele van het Gabe’s foundation voor Parkinsononderzoek. Ook dit jaar krijgen ze de medewerking van OKRA afdeling Kattem.

Na het grote succes van vorig jaar, komt Gabe terug naar GC Het Koetshuis in Roosdaal met een volledig nieuwe show. Gabe zingt deze keer verschillende genres en op algemeen verzoek zal een groot stuk van de show Nederlandstalig zijn. De Elvis fans kunnen gerust zijn en mogen zich aan een aantal covers verwachten.
Dit jaar brengt Gabe een grote naam uit de showbizz mee, Mieke. Ze zal er mee voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt. Ze brengt met Gabe een swingend duet.
De presentatie ligt in handen van Anton Cogen. Hij zorgt ervoor dat het geheel op een ludieke manier aan elkaar gepraat wordt.
Gabe: “Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we weer voldoende geld inzamelen voor het Parkinsononderzoek, zodat we een verschil kunnen maken. En ja we maken een verschil want het fonds wordt al volop ingezet voor het onderzoek. Zo hebben onze professoren al een deel van het fonds gebruikt voor een werkpakket, waarin de invloed van de draaibeweging van het hoofd en de romp op freezing wordt geanalyseerd. Daarnaast werd er geld gebruikt voor een aankoop van laboratoriumreagentia in het kader van het celbiologisch onderzoek over de functie van Parkine. Om extra geld in te zamelen is er ook dit jaar een veiling op touw gezet. Zo wordt er ondermeer een tekening van Fabian Cancellara, het WK-shirt van Zdenek Stybar en een door spelers en trainer, Franky Van der Elst, gehandtekend truitje van Lommel United geveild. Daarnaast hebben we nog een speciale cartoon getekend door Davy Demol met ondermeer Mieke, Garry Hagger en Gabe op. Tenslotte wordt er ook een gehandtekende koksvest van Peter Goossens geveild”.
Kaarten en informatie:
www.hetparkinsonfonds.be
of via 0472 03 69 93 en 053 66 27 89.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2011
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief