ROOSDAAL - Zon, zee en strand in het mooiste dorp van Vlaams-Brabant

C21

ROOSDAAL - Zon, zee en strand in het mooiste dorp van Vlaams-Brabant

Schoolfeest11
 
Schoolfeest1
Schoolfeest9
Schoolfeest2
 
Schoolfeest5
Schoolfeest6
Schoolfeest4
 
Schoolfeest7
Schoolfeest8
 

Met een thema “Zon, zee en strand in het mooiste dorp van Vlaams-Brabant”, kan men het komend zomerseizoen zeker niet passender inluiden bij het schoolfeestje. En uiteraard was ook de zon de partij.

Van het eerste instapklasje tot en met het zesde leerjaar hebben alle kinderen hun beste beentje voorgezet om dit schoolfeest tot een spetterende show om te bouwen. Ook betekende dit feest het einde van de IMI-kleuterafdeling in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.
Schepen van Onderwijs, Wim Goossens mocht ook het goede nieuws meedelen dat er vanaf september de kleuterschool door de gemeente Roosdaal zou overgenomen worden, en zo aansluit bij het basisonderwijs van Triangel in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Domper op dit feest betekende wel het afscheid van juf Hilde en juf Sonja.
De opvangmoeders Wiske en Yolande werden eveneens in de bloemen gezet. Wiske voor haar vijfentwintig jarenlange inzet als voor- en naschoolse opvangmoeder en Yolande voor haar negenjarige inzet als opvangmoeder.
De kinderen en ouders, de juffen en het oudercomité van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek drukten met een daverend applaus hun bijzondere dankbaarheid uit voor de jarenlange inzet van juf Hilde, juf Sonja, Wiske en Yolande.
Na deze spetterende show werd ieder nog een welverdiende, ontspannende en deugddoende vakantie toegewenst.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief