ROOSDAAL - Geef je spullen een tweede leven

C21

ROOSDAAL - Geef je spullen een tweede leven

Editiepajot-ingezonden-geef-je-koffer-weg-16042014
ingezonden
 
Editiepajot-ingezonden-geef-je-koffer-weg1-16042014
ingezonden
Editiepajot-ingezonden-geef-je-koffer-weg2-16042014
ingezonden
 

Elke Jacobs uit Borchtlombeek en Ann Van den Borre uit Liedekerke zijn de initiatiefneemsters van het weggeefproject ‘Geef je koffer weg’, dat voor het eerst plaats vindt op zondag 27 april 2014 op de parking aan het containerpark van Roosdaal.

“Het is de bedoeling dat spullen gratis worden weggegeven die jezelf niet meer nodig hebt of gebruikt, maar waarbij anderen nog wel baat kunnen hebben. Met z’n allen proberen we zo de afvalberg te laten slinken en spullen een tweede leven te geven.” licht Elke ons toe.

Ann Van den Borre: “Het idee kwam er na een bezoek aan de weggeefwinkel in Asse om ook in onze gemeente een gelijkaardig project op te starten. Omdat het niet zo eenvoudig is om een geschikte locatie te vinden om gratis een weggeefwinkel onder te brengen, besloten we een variant ervan te organiseren. De spullen worden uitgestald in de koffer van de wagen, en gaan hopelijk naar huis met een nieuwe, tevreden eigenaar.”

De eerste "geef je koffer weg" gaat door op 27 april 2014 op de parking aan het containerpark, te Pamel-Centrum (waar de Boerenmarkt is), en dit van 11 tot 12 uur. “Natuurlijk is iedereen welkom, ook als je niets weg te geven hebt. Om alles in goede banen te leiden hebben we enkele afspraken opgesteld.

Voor meer info bezoek onze www.facebook.com/geefjekofferweg of mail naar avandenborre@gmail.com of elke-jacobs@skynet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief