Jaarlijks concert en boekenbeurs Davidsfonds ROOSDAAL

C21

Jaarlijks concert en boekenbeurs Davidsfonds ROOSDAAL

Editiepajot_ingezonden_boekenbeurs_roosdaal_20102014
ingezonden
 

Davidsfonds Roosdaal mag jullie opnieuw met trots haar jaarlijkse hoogdagen voorstellen. Hun 48ste boekenbeurs komt eraan, traditiegetrouw in het weekend rond Allerheiligen.

Ze openen vrijdag 31 oktober om 14 u en sluiten op zondag 02 november om 19 u. Locatie is zoals steeds de lokalen van de gemeentelijke basisschool Triangel, Brusselstraat te Pamel-Roosdaal. Deze boekenbeurs is sinds jaar en dag een begrip in de streek. Ze hebben een ruim aanbod van Standaard Boekhandel, Muurkranten en er is eveneens het volledige boekenpakket van Davidsfonds ter inzage. Ook hun eigen uitgaven van Het Klokje zijn uiteraard ook aanwezig.

 

Dit jaar kunnen ze u trouwens "Huizen en Hoven, deel II" presenteren, het afsluitende tweede deel uit de reeks Pamelse Toponiemen van Gerard Van Herreweghen. Uiteraard is het eerste deel tevens nog beschikbaar. Het is opnieuw een mooi resultaat geworden van de samenwerking met Erfgoed Rausa. Deze productie wordt aan het brede publiek voorgesteld op zaterdagavond, 1 november, om 20 u in de bar van de boekenbeurs.

 

Tot slot mogen ze jullie een niet te missen concert voorstellen. Op vrijdag 31 oktober hebben ze het koor Gaudicanto te gast in de schouwburg van GC Het Koetshuis. Dit 50-koppig koor, met thuisbasis in Grimminge, brengt een gevarieerd en niet te zwaar programma, dat zeker en vast door iedereen zal gesmaakt worden. Het belooft alleszins een prachtige avond te worden. Wie erbij wil zijn, kan beter nu reeds zijn plaatsen reserveren.

 

www.roosdaal.davidsfonds.be - roosdaal@davidsfonds.net 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2014
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief