ROOSDAAL - De toekomst van Roosdaal moet leefbaarheid garanderen en optimaliseren

C21

ROOSDAAL - De toekomst van Roosdaal moet leefbaarheid garanderen en optimaliseren

A_a_roosdaal
 

De dorpskernen van Roosdaal staan onder druk door toenemende bebouwing en verlies van de zo belangrijke verbinding met het landschap. Het lokaal bestuur is bezorgd en werkt aan een duurzame toekomstvisie. Ook jij kunt daar bij helpen door jouw stem te laten horen!  Vul de online bevraging in via https://www.roosdaal.be. De toekomst van Roosdaal

De identiteit van de verschillende dorpskernen in Roosdaal staan onder druk door steeds toenemende bebouwing en een geleidelijk aan verlies van de binding met het omliggende landschap. Het lokaal bestuur Roosdaal is bezorgd en wil: de leefbaarheid garanderen en optimaliseren. Daarnaast een haalbaar evenwicht zoeken tussen verdicht bouwen, open ruimte en (openbaar) groen. Samen met ontwerpbureau Atelier Romain gaan ze aan de slag met het uitwerken van een duurzame toekomstvisie voor de bebouwde ruimtes in Roosdaal en voor elk van haar dorpen. Dit doen we samen met jullie, de bewoners, gebruikers en makers van het dorp. Het bewaken van de eigenheid van elke dorpskern staat hierbij centraal!
 
 
Digitale bevraging
Wat maakt jouw dorp uniek? Wat zijn de sterktes? Wat loopt er goed en wat kan beter? Waar zou waardevolle open ruimte gevrijwaard moeten worden? Waar is ruimte voor nieuwe woningen? Waar en hoe zou je in de toekomst graag willen wonen? Via een digitale bevraging krijgen wij inzicht op wat leeft in onze gemeente en ons dorp. Met jouw kennis en visie op ons dorp gaan we verder aan de slag. Vul de bevraging in tot 23 februari 2022,u kunt deze terugvinden op de gemeentelijke website.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief