Toch een Buitenspeeldag, maar vanuit ieders kot in PEPINGEN

Toch een Buitenspeeldag, maar vanuit ieders kot in PEPINGEN

Buitenspeel

Op woensdag 22 april zouden de gemeenten Pepingen, Lennik, Gooik, Galmaarden en Herne een Buitenspeeldag organiseren. Maar wegens de coronamaatregelen werden alle activiteiten afgelast.

De jeugddiensten van Jeugdregio Pajottenland vonden het jammer voor de kinderen dat de Buitenspeeldag niet kan doorgaan.

Daarom hebben we ervoor gezorgd om ze alsnog een buitenspeeldag te bezorgen. 

Elke jeugddienst heeft een spel of opdracht uitgewerkt en opgenomen in een filmpje.

Ook de intergemeentelijke preventiedienst heeft een filmpje gemaakt: zij zorgt niet voor speelplezier, maar voor een 4-uurtjesplezier (mocktail maken).

 

Vandaag hebben we onze ‘digitale’ Buitenspeeldag aangekondigd aan alle kinderen via een teaser op alle gemeentelijke facebookpagina’s en op www.facebook.com/jeugdregiopajottenland

 

Op woensdag 22 april zullen dan meerdere filmpjes getoond worden: in de voormiddag om 10u een herinneringsfilmpje en om 13u gaan we van start met een filmpje om de 45 minuten.

De jeugdconsulenten leggen dan de opdracht uit en dagen kinderen uit om mee te doen vanuit hun eigen kot. Kinderen of ouders mogen dan daarna foto’s of filmpjes posten van hoe zij deze opdracht uitgevoerd hebben.

 

Hou onze facebookpagina’s dus ook op 22 april in de gaten en “spread the news”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief