Door en Voor PEPINGEN (DVP) deelt 9 handgemaakte “babbelbanken” uit

C21

Door en Voor PEPINGEN (DVP) deelt 9 handgemaakte “babbelbanken” uit

20220301_121844__2_
 

De lente staat voor de deur. Wandelaars en fietsers verkennen traditiegetrouw graag onze groene regio. De coronacrisis creëerde nieuwe wandelaars. DVP-bestuurslid Omer Van de Velde uit Heikruis maakte al eerder samen met de Vrienden van Terheugen zitbanken voor de kapel van Terheugen en d’Helle in Bogaarden. Door en voor Pepingen (DVP) zorgt graag voor nieuwe, comfortabele zitbanken langs wandel- en fietswegen om wandelaars en fietsers te laten rusten in de prachtige Pepingense natuur.  

 

“DVP schenkt de eigen gemeente gratis 5 ambachtelijk gemaakte houten zitbanken. Dit is 1 per deelgemeente. De plaatsing ervan kan gebeuren op de mooiste plaatsen in onze gemeente”, aldus DVP-bestuurslid Omer Van de Velde.

 

DVP zal ook een zitbank aanbieden aan respectievelijk WZC Mater Dei, WZC Centrum Vander Stokken, school Harten Troef en school Spring in ’t Veld. “DVP brengt graag mensen samen. Onze zitbanken moeten ontmoetingsplaatsen zijn voor een goede babbel. Ouderen en jongeren hebben immers na de 2 jaar lange pandemie opnieuw gezelschap nodig”, aldus DVP gemeenteraadslid Kristof De Cuyper.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 jan 2023
Marc Sluys | 29 dec 2022

archief