HEIKRUIS – Gemoedelijke ‘Dorpsfeesten’ tijdens het pinksterweekend

C21

HEIKRUIS – Gemoedelijke ‘Dorpsfeesten’ tijdens het pinksterweekend

Affiche
HEIKRUIS – Gemoedelijke ‘Dorpsfeesten’ tijdens het pinksterweekend - Affiche

Ook in het centrum van Heikruis valt er tijdens het pinksterweekend veel te beleven. Drie dagen lang gonst het daar dan van leuke activiteiten tijdens de inmiddels welbekende jaarlijkse Dorpsfeesten. Op het menu staan een openluchtfuif, een ludieke fietsenrace, ‘Wijn op het plein’ en ‘Bier van Hier’ en om af te sluiten een barbecue. Dat alles evenwel in een vrij beperkte uitvoering maar ingekleed als een typisch dorpsgebeuren. 

Op vrijdagavond 26 mei is er vanaf 21u op het kerkplein een openluchtfuif met DJ Sonilux (S2B). De toegang is gratis en de pintjes worden getapt door de Reinaertvrienden.

Op zaterdag 27 mei om 14u wordt plaats gemaakt voor een ludieke fietsenrace. Wie durft een ritje te maken met een bijzondere fiets en zich zo te nestelen in de  top-10 van het klassement? De race wordt verreden door 6 deelnemers per wedstrijd. De fietsen worden voorzien vanuit de organisatie. Zo staan er in aanbod een hoge bi, een hobbelwiel, een doortrapper, een riksja en nog meer van dat. Waag dus je kans en krijg als winnaar een vermelding in het ‘Geschiedenisboek van de Heikruise Ludieke Fietsenrace’. 

Nog op zaterdag 27 mei vanaf 18u blijft het gezelligheid troef op het dorpsplein met ‘Wijn op het Plein’ en ‘Bier van Hier’. De Colby Music Band en Uppelink zorgen voor de muzikale noot. 

Op zondag 28 mei is het smullen geblazen. Vanaf 11u staat de barbecue aan en wordt één van de mooiste dorpspleinen van de streek omgetoverd tot een echt openluchtrestaurant. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor hen is er een springkasteel. Accordeonist Jonas van Esch zorgt voor het muzikaal entertainment.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 jun 2024
Marc Sluys | 01 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief