20ste VIP-prijs voor Chiro Karreveld PEPINGEN

C21

20ste VIP-prijs voor Chiro Karreveld PEPINGEN

Scherm__afbeelding_2024-01-15_om_19
 
Cd&v Pepingen reikte tijdens hun nieuwjaarsreceptie op vrijdag 12 januari de twintigste V.I.P. (Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen)-prijs uit. Hiermede huldigen zij ieder jaar een verdienstelijke inwoner van Pepingen. De prijs is bedoeld voor een persoon, meerdere personen of een vereniging die zich in 2023 op een uitzonderlijke wijze verdienstelijk maakte. Chiro Karreveld Pepingen werd de laureaat.
 
“Onze twintigste uitreiking gaat naar Chiro Karreveld, de grootste jeugdbeweging uit Pepingen. In 2023 vierde deze vereniging hun vijftigste verjaardag en precies 20 jaar geleden mochten ze hun eerste V.I.P.-prijs in ontvangst nemen. Door het engagement van een enthousiaste leiding door de jaren heen, is Chiro Karreveld uitgegroeid tot een bloeiende jeugdbeweging met meer dan 200 leden. We waarderen dit engagement ten zeerste.”, verduidelijkt de lokale cd&v-voorzitter Suzanne De Cort.
 
“Meer dan vijftig jaar organiseert onze chirogroep bijna wekelijks activiteiten en bijéénkomsten waar jongeren in groep spelen, zich kunnen uitleven en tal van avonturen beleven. Er worden ook vriendschapsbanden voor het leven gesmeed. Deze jeugdbeweging vormt een belangrijke schakel in het leven van onze jongeren door er te zijn voor elkaar.”, besluit cd&v fractieleider Peter Van Cutsem.
 
Chiro Karreveld Pepingen, afgevaardigd door de leidingsploeg, werd tijdens de nieuwjaarsreceptie op een gepaste manier in de bloemetjes gezet. Ze kreeg uit handen van Peter Van Cutsem en Suzanne De Cort een blijvend aandenken in de vorm van een oorkonde en een kunstwerkje dat de “samenhorigheid en verbinding van personen” symboliseert.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief