LENNIK - ZOTIKOTITA feestweekend in VZW Levenslust

C21

LENNIK - ZOTIKOTITA feestweekend in VZW Levenslust

Internaat
EP

 In het weekend van 17 tot 19 maart  presenteert VZW Levenslust  een nieuw concept in de plaats van het traditionele eetfestijn.  Niet langer pensen en appelmoes op het menu maar een originele driedaagse met spek voor elke bek.

Ze trappen af op vrijdag 17 maart met een after-work streekbierenavond met optredens van 2 cover bands, The Waldorf Collective (18u30) en Promille (21u). Zaterdag 18 maart wordt een dag in het teken van de familie.  Terwijl de jongsten zich uitleven in een spectaculair kinderdorp met tal van attracties (laser-shoot, gekke kapsels, paardenritjes, springkastelen,…) worden de ouders verwend met een gevarieerde barbecue. Tijdens een lentemarkt worden de originele knutselcreaties van onze bewoners voorgesteld.

Wie wenst kan op zondag 19 maart komen genieten van een heerlijke brunch met een uitgebreid aanbod van koude en warme gerechten en verrukkelijke desserts.

De integrale opbrengst van dit feestweekend is bestemd voor de bewoners en leerlingen.  Hierdoor krijgen leefgroepen en klassen meer mogelijkheden om leuke en leerrijke activiteiten te organiseren.

Bovendien is het een unieke gelegenheid  om het prachtige, groene  domein en de werking in het hart van het Pajottenland te ontdekken. Meer info vind je op de facebookpagina van ZOTIKOTITA. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 13 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 05 okt 2021

archief