OPWIJK - Infoavond: Fonds ter Reductie van de Globale Energiekost (FRGE): een goedkope groene lening voor jouw renovatie

C21

OPWIJK - Infoavond: Fonds ter Reductie van de Globale Energiekost (FRGE): een goedkope groene lening voor jouw renovatie

Frge__p200

Op 21 juni krijg je meer uitleg over de goedkope groene leningen en alle premies en voordelen voor renovatie.

Vind je uw energiefactuur te hoog en weet je niet hoe te besparen? Door het plaatsen van isolatie, ramen met hoogrendementsglas of een nieuwe warmtebron ga je zeker minder verbruiken! Bovendien kan je, als inwoner van de gemeente Opwijk, deze kosten spreiden met een goedkope groene lening van het FRGE.
Wat is FRGE? Je kan tot 10.000 euro lenen met een maximale rentevoet van 2% of 0,5% (bij recht op intrestbonificatie) terug te betalen op maximum 5 jaar. Iedereen komt in aanmerking. Er is geen inkomensbeperking van toepassing. De aanvraag kan je indienen als eigenaar of huurder, voor aanpassingen, uitgevoerd door een geregistreerd aannemer, aan uw hoofdverblijfplaats.
Hoe kan je inschrijven op deze lening, voor welke werken en wat zijn de voordelen bij een lager inkomen? Op al deze vragen krijg je een duidelijk antwoord op de infoavond, door de kredietbehandelaar, Vanessa Van Humbeeck. Naast deze lening heb je voor energiebesparende maatregelen ook recht op tal van premies en voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat bij het plaatsen van een condensatieketel op aardgas je een fiscaal voordeel hebt van 40% op de factuur (inl. BTW) en een premie van Eandis? Woonconsulent Sylvie Cruz maakt je wegwijs met een beknopt overzicht.
Interesse? Kom dan zeker langs op deze infoavond.
Meer informatie: Sylvie Cruz - 052/36.51.46 - woonloket@opwijk.be
Wanneer? 21 juni 2011 om 19u30
Waar? Bakhuis – Gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk
Toegang is gratis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief