Laatste artikels van Asse

C21

Vrij & Blij ASSE speelt niet in december “Maatschappelijk zou dat onverantwoord zijn”

A_foto_colpaert_masker_1_
Door corona uitgesteld
Vrij en Blij, de toneelvereniging uit Asse, stelt de opvoeringen van ‘Pas op voor de kleine’ voorzien voor december uit. Dat gebeurt in samenspraak met spelers en bestuur. De nieuwste coronamaatregelen van het Overlegcomité laten wel toe om spelen, maar enkele doorslaggevende elementen hebben het bestuur toch doen besluiten om uit te kijken naar een nieuwe datum.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 nov 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

Werken ter hoogte van industriezone Broekooi ASSE afgerond: herstel asfaltstrook aan uitrit in latere fase

Schermafbeelding_2021-11-27_om_11
 

De werken op de Brusselsesteenweg (N9) ter hoogte van Broekooi zijn afgerond. De voorbije twee weken herstelde de aannemer een aantal betonplaten ter hoogte van de inrit naar de industriezone. Dat zorgde voor heel wat extra hinder voor het verkeer op de Brusselsesteenweg, maar ook van en naar de bedrijvenzone. Alle signalisatie werd ondertussen verwijderd zodat het verkeer er weer vlot kan verlopen. Een tweede fase waarin ook een asfaltstrook ter hoogte van de uitrit aan Broekooi zou worden vervangen, is door de slechte weersvoorspellingen uitgesteld naar een latere datum.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 nov 2021
Marc Sluys
 

Herstellingen wegdek aan kruispunt met Broekooi: 10 dagen hinder vanaf maandag 15 november

Wegen_en_verkeer_
 

Vanaf maandag 15 november werkt het Agentschap Wegen en Verkeer 10 dagen lang op de Brusselsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met Broekooi. Er worden enkele noodzakelijke herstellingen aan het wegdek uitgevoerd. Eerst vervangt de aannemer enkele betonplaten op de weghelft richting Asse. Nadien herstelt hij een asfaltstrook aan de uitrit van Broekooi. Voor verkeer dat van en naar de industriezone rijdt, gelden er tijdelijk gewijzigde verkeerssituaties. Doorgaand verkeer op de Brusselsesteenweg tussen Asse en Zellik kan steeds in beide richtingen doorrijden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 nov 2021
Marc Sluys
 

ASSE-TERNAT - Zwemclub organiseert take-away pastafestijn

14b1cdf4-8ade-4f1d-b2a6-7973de81447a
 

Zaterdag 20 november organiseert zwemclub De Dolfijnen Asse Ternat (DDAT) een take-away pastafestijn in de Katharinakring in de Rodestraat in Sint-Katherina-Lombeek. Om gekende redenen zal dat pastafestijn nog als take-away doorgaan, maaltijden en bijhorende wijnen bestellen kan nog tot en met 12 november via de webshop (https://ddat.myonline.store/) van de zwemclub.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 nov 2021
Guido Van Cauwelaert
 

Politiezone AMOW stelt nieuw politiecommissariaat voor

Politie_arow_
Van links naar rechts: Burgemeesters Koen Van Elsen (Asse), Walter Vansteenkiste (Wemmel), Inez De Coninck (Opwijk) en Maarten Mast (Merchtem)
 

 Vorige week  werd het nieuwe politiecommissariaat van politiezone AMOW voorgesteld in aanwezigheid van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. Het nieuwe hoofdkwartier wordt gebouwd op de voormalige Asphaltcosite in Asse. De burgemeesters van Asse, Merchtem, Opwijk en Wemmel kapselden een oorkonde in, als symbolische eerste steen op de site

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 okt 2021
Marc Sluys
 

REGIO - RADIO RAND een nieuwe lokale radio voor het Pajottenland

1602a651b481426cac47134f7b4e4baf
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 9 oktober  start in het Pajottenland een nieuwe lokale radio. Radio Rand heeft zijn studio’s in Dilbeek aan de Ninoofsesteenweg vlak bij het op- en afrittencomplex van de Ring en zal via 3 frequenties het Pajottenland bedienen : 105.9 voor de regio Dilbeek – Sint-Pieters-Leeuw, 106.4 voor Asse, Zellik en Ternat en 103.9 voor Lennik en Gooik en het diepere Pajottenland.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 okt 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief