BEERSEL - “ ’t pro-Beersel”, stijlvolle B&B in volle groen

C21

BEERSEL - “ ’t pro-Beersel”, stijlvolle B&B in volle groen

Editiepajot_bart_devill___t_pro_beersel
Uitbaters 't pro Beersel / foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___t_pro_beersel
Voorbeeld van een kamer in 't pro Beersel / foto Bart Devillé

In vroegere tijden was de “stoffenwinkel(Diolen) van madame Wilson” dè trekplijster van de toenmalige Beerselstraat, nu Dikkemeerweg, vandaag is dit ongetwijfeld “ ’t pro-Beersel” zoals de flyer het vermeldt” een stijlvolle B & B(kamer met ontbijt) in de Groene Gordel rond Brussel” en dit is zeker niet overdreven!

’t Pro-Beersel wordt uitgebaat door Bart Jacobs en Dany Smulders, “geassisteerd” door hun kinderen Simen en Jente.

Bart Jacobs(werkzaam bij Dexia) en Dany Smulders(apotheker) wilden na hun 40j wel eens wat anders doen en Dany kwam graag terug naar Dworp, haar geboortedorp…. “Wij legden ook ons oor eens te luisteren bij onze omgeving en hoorden regelmatig dat er in de regio een behoefte bestond voor een B & B of “Kamer met ontbijt”. Via via kwamen wij hier op de Dikkemeerweg in Dworp terecht en we hebben het ons nog geen moment beklaagd. “

“’t pro-Beersel” is niet alleen smaakvol ingericht, maar de gasten voelen zich hier echt thuis. Komt er nog bij dat zij met de beste zorgen worden omringd en verwend! Niet te verwonderen dat deze “kamer-met onbijt” praktisch elke week volzet is.

“En van waar onze gasten komen: Italië, Engeland, Duitsland, Nederland, China en noem maar op. Onze ligging is dan ook uniek: in de volle natuur en dicht bij de Brusselse Ring. Wij krijgen hier vooral zakenmensen en tijdens de weekends ook toeristen.  Wie hier ooit kwam, komt hier ook terug!”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief