Kandidaturen voor 35ste Miss DWORPverkiezing worden ingewacht

C21

Kandidaturen voor 35ste Miss DWORPverkiezing worden ingewacht

Editiepajot_bart_devill__kandidaturen_missdworp2010
Paul Mariën met affiche Miss Dworp 2010 / foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__missdworp_2009_en_eredamens
Miss Dworp 2009 met eredames / foto Bart Devillé
 

In de regio wordt het na Kerst-en Nieuwjaar telkens uitkijken naar de Miss Dworpverkiezing en Carnaval Halle. Voor de Miss Dworpverkiezing, dit jaar 27 maart vanaf 20u in cc De Meent te Alsemberg, werd het programma vastgelegd en is de sponsoring rond. De kandidaturen voor deze 35ste Miss Dworpverkiezing worden dus ingewacht. Kwamen de kandidaat-missen vorig jaar nogal laat opdagen- wellicht zat de negatieve publiciteit voor de Miss Belgian Beauty hier voor wat tussen-wil men er dit jaar vroeger bij zijn.

Voor de organisatie er van zorgt traditioneel de Vriendenkring Pater Theo Briers en de opbrengst gaat even traditioneel naar het pioniers-missiewerk van de missionaris met de naam van de organiserende vriendenkring.

Paul Mariën: “27 maart vanaf 20u wordt het ongetwijfeld opnieuw volle bak in de Meent ter gelegenheid van onze 35ste Miss Dworp verkiezing. Optredende vedetten zijn Christoff en Paul Michiels. Voor een extraatje zorgt Danscentrum Pirouette, ook al trouwe aanwezigen. De presentatie is in handen van Cynthia Reeckmans.

Wanneer wij op zoek gingen naar de broodnodige sponsoring, was het aanvankelijk triest. Enkele trouwe sponsors haakten af-wij houden er aan hen erg oprecht te danken-maar gelukkig konden wij een beroep doen op enkele nieuwe, zodat onze show niet alleen kon blijven door gaan, maar ook onze kandidaten zullen worden bedacht met heel wat prijzen. Ook dit jaar loont het meer dan de moeite om zich in te schrijven en mee te doen aan de verkiezing!”

Dit jaar kan de Vriendenkring rekenen op de steun van o.m. Amacro, Peugeot Ollivier Alsemberg, Luypaert Sint-Pieters-Leeuw, Kasteel Gravenhof, Kachels en Haarden Van den Berge Halle, JBC, Dedoruin, Sakhara, De Slaapadviseur, Eurintex, Van den Neste Zakenkantoor, Mivi Belgium.

Ging de opbrengst van deze Miss Dworpverkiezing in het verleden naar het missiewerk van pater Theo Briers in het algemeen, wordt nu het Hospital Infantil Juan Pablo II in Guatemala-City speiciaal bedacht. Paul Mariën: “Dit kinderhospitaal ligt de pater erg nauw aan het hart en ook hier brengen wij graag ons steentje bij. Het is hier echt nodig. Langs deze weg wil ik ook een oproep doem om zoveel mogelijk kinderkledij(tot 20j) in te zamelen. Van JBC kregen wij al heel wat, maar we zouden moeten kunnen een container vullen die wij gelukkig gratis ter plaatse kunnen krijgen. Men kan mij steeds bellen: 0496/86.18.59).” De Vriendenkring bestaat nog steeds uit voorzitter Jaak Devroede, ondervoorzitter William Versteldt, secretaris Alain Eker, penningmeester Ronald Marchal, Paul Mariën, Ludwina Matton en Erwin Marchal.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief