BEERSEL - DT-wedstrijd in Sint-Victor

C21

BEERSEL - DT-wedstrijd in Sint-Victor

Foto_winnaars_dt-atelier_2009
De winnaars van de wedstrijd. - Foto Jean-Pierre De Staercke
 

 Leerkracht Danielle Dhulst organiseerde een heuse " dt-wedstrijd " voor de eerstejaars van het secundair onderwijs van Sint-Victor Alsemberg. Zij gaf ons daarover volgende commentaar :

In kranten en tijdschrijften lezen we hoe bedrijfsleiders zeuren over " hoe slecht het gesteld is met de spelling van onze jeugd ". Sint-Victor Alsemberg blijft echter niet bij de pakken zitten en neemt het voortouw om deze problematiek resoluut aan te pakken, maar op een voor de leerlingen ludieke manier.

Danielle Dhulst organiseerde voor de eerstejaars van het secundair tijdens de middag een DT-atelier met daaraan verbonden enkele prijzen voor de winnaars. Voor het jaar 2009-2010 werden volgende leerlingen laureaat van deze " wedstrijd " :

Camille Bodart, France Paquay en Emilie Van Wylick.

De tweede prijs werd in de wacht gesleept door Loic David en Robbe Denayer. Het brons ging naar Yordi Verbeeren en Nick Baut.

Onnodig te melden dat het een zeer geslaagde middag werd waarbij duidelijk bleek, tot de grootste verbazing van de deelnemers, dat spelling ook best leuk kan zijn. In mei 2010 wordt deze olympische hersenwedstrijd opnieuw ingericht.  Benieuwd wie dan de prijzen zal vallen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2010
Marc SLuys
JP De Staercke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief