BEERSEL - After work party

C21

BEERSEL - After work party

Editiepajot_beersel_after_work_party_foto_bart_deville
Wim Soutaer / foto Bart Devillé
 

“After work party” of in de volksmond “ na ’t werk een hapje eten en een danske placeren, niet te laat, want we moeten morgen werken!”….

Wanneer Claude en Wim Soetaer van wal staken met hun Zen Zen Café Dworpsestraat 38 in Lot, was het de bedoeling om de donderdag, vrijdag en zaterdag van de week, zeg maar het weekend, te zorgen voor optredens en ook aanstormend talent de kans te geven om op te treden. En dit bleek in te slaan. Vanaf vandaag vindt er elke eerste donderdag van de maand een “After Work Party” plaats. Of een hapje-bijvoorbeeld de eerste keer een Tartiflette, in de toekomst bvb Italiaans, van de regio, enz..-met DJ Wim Soutaer, amusement-want er moet ’s anderendaags gewerkt worden- en veilig terug naar huis.

Wat maart betreft, kun je er vrijdag 19 maart terecht voor een Dance & Cocktail Party. Zaterdag 20 maart 21u mag men alvast in Zen Zen Café niet ontbreken voor de Saint Patricks Day met de Cluricauns of een Ierse folkavond met aangepaste hapjes en drankjes. Vrijdag 26 maart vanaf 21u wordt je vergast op Country Enerj’Ane en zaterdag 27 maart vanaf 21u dans en ambiance met Scohy & Danny.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief