Open BEERSEL wil meer duidelijkheid over werken en verkeershinder

C21

Open BEERSEL wil meer duidelijkheid over werken en verkeershinder

Editiepajot_open_beersel_p200

Gilbert Houben, Fractielieder Open Beersel, stelt het schepencollege voor om op de gemeentelijke website een rubriek “Werken en verkeershinder in onze gemeente” in te voeren.

Gilbert Houben schrijft aan het schepencollege het volgende: “Gezien de vele verkeershinder de jongste tijd in onze gemeente zou ik u willen vragen volgende voorstellen aan het college voor te leggen: Het invoeren van een rubriek"Werken en verkeershinder in onze gemeente" op de gemeentelijke website. Hier zouden alle werken en de hinder en omleidingen kunnen vermeld worden zodat de chauffeurs weten waar en wanneer ze dergelijke knooppunten moet vermijden. Ook de hinder zoals momenteel op het Winderickxplein waar geregeld zware vrachtwagen ladingen moeten lossen langsheen de openbare weg zou hierin samen met nog andere moeilijkheden kunnen vermeld worden”.
 
“In de nieuwsbrief die het college driewekelijks wenst uit te geven, en gezien het college steeds beslist over aanvang van werken en ook de data kan opvragen bij de nutsmaatschappijen, zou het ook belangrijk zijn dit allemaal op te nemen”, besluit Gilbert Houben, fractieleider Open Beersel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2010
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief