Miss DWORP is van Russische afkomst

C21

Miss DWORP is van Russische afkomst

Editiepajot_bart_devill__miss_dworp_2010_met_2_eredamens
De nieuwe Miss Dworp met haar eredamens / foto's Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__md2010
Miss Dworp 2010 krijgt haar kroontje van Miss Dworp 2009 / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__md2010
Een erg gesmaakt optreden van Pirouette / foto Bart Devillé
Editiepajot_md2010
Badpakkendefilé / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__md2010
Christoff / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__md2010
Paul Michiels / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__md2010
Publiek gaat uit zijn dak / foto Bart Devillé
 

De nieuwe Miss Dworp Ekaterina Sarafanova is van Russische afkomst, woont in Leuven en studeert bio-medische wetenschappen tandheelkunde. Eerste eredame werd Laura De Vylder uit Kampenhout en tweede eredame Ruffine Yangassa uit Ukkel. De meeste kaarten werden verkocht door Kimberly Lissens die ook de prijs van het publiek won. Tweede eredame Ruffine Yangassa werd ook door de andere kandidaten als sympathiekste miss kandidate uitgeroepen.

Vorig jaar kwamen de miss kandidaten zich maar laat aanmelden, dit jaar voor de 35ste Miss Dworpverkiezing op dit vlak geen probleem, in minder dan geen tijd de zestien beoogde kandidaten ingeschreven, maar nu viel de kaartenverkoop tegen. De organisatoren , of de Vriendenkring Pater Briers, vonden er dan iets op. Normaal zouden er van de zestien kandidaten er na o.m. een openings- en andere dans, voorstelling en defilé acht kandidaten over blijven voor de finale. In de finale zouden de kandidaat missen dan vooral hun beste beentje moeten voorzetten in hun persoonlijke act.

 Om de kaartenverkoop wat te stimuleren werd besloten dat de kandidate die het hoogst aantal kaarten verkocht, een wild-card zou krijgen voor de finale, die dus met negen zou betwist worden. Was na het eerste gedeelte de kandidate met de beste verkoop al finaliste, zou de wild-card gaan naar diegene met de tweede meeste kaarten verkocht en zo verder! En het moet zijn dat een en ander een goede zet was van de organisatoren , want ter gelegenheid van de 40ste show en de 35ste Miss Dworpverkiezing was het eens te meer “volle bak” in CC de Meent.

Daar bij zorgden zowel Christoff als Paul Michiels er voor dat een bomvolle Meent mee zong en  op de tafels danste. Schitterend was de choreografie van de kandidaten. Er werd duidelijk heel wat werk van gemaakt. Minpunt misschien dat het zo laat(vroeg) werd dat de uitslag bekend werd gemaakt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief