DWORP – “So you think you can…”

C21

DWORP – “So you think you can…”

Editiepajot_beersel_you_can_dance_foto_karel_severs
Foto's Karel Severs
 
Editiepajot_beersel_you_can_dance_foto_karel_severs__1_
Foto's Karel Severs
 
Editiepajot_beersel_you_can_dance_foto_karel_severs__2_
Foto's Karel Severs
 

De leerkrachten van de lagere school Sint-Victor Dworp organiseerden een wedstrijd "So you think you can...". Alle leerlingen van het lager onderwijs kregen hierbij de mogelijkheid om zich in te schrijven en hun talenten op diverse terreinen te tonen. Na twee selectieproeven werden 10 finalisten uitgekozen. Op 02 april had dan ook de finale plaats, met verve aan mekaar gepraat door de juffen Els en Deborah en ook werd er beroep gedaan op een deskundige jury.

Directeur Mark Weemaels en zijn team van leerkrachten van de lagere school hadden voor deze gelegenheid de Sportschuur te Dworp omgetoverd tot een feestelijk complex.
 
De tien acts variërend van gitaar, diabolo, goochelaars, zang- en dansnummers werden, met veel inzet en een enorm applaus van de talrijke aanwezigen, uitgevoerd.
 
De drie juryleden hadden het niet gemakkelijk om er de besten uit te halen, want vele optredens lagen qua score heel dicht bij mekaar. Maar toch moesten de drie beste worden verkozen. De derde plaats ging naar de Lady Gaga's, een formatie van danseressen samengesteld uit leerlingen van het derde, vierde en vijfde leerjaar.
 
Bijzonder spannend en stil werd het wanneer de winnaars werden uitgeroepen namelijk de twee talentrijke vertolkers " Michael J's" die op een schitterende manier de onlangs overleden "King of pop" imiteerden. De J's staan voor Jarne en Jannes uit het derde leerjaar.
 
De tweede plaats ging met een miniem puntenverschil naar "Jean Louis Michel" die op een sublieme manier, terwijl hij af en toe nog het lef had om het publiek in de ogen te kijken, de diabolo in de lucht keilde en weer opving. Louis en een andere groep finalisten brachten met de diabolokunstjes een echte rage op de speelplaats teweeg.
 
Het talrijk opgekomen publiek had dan ook niets dan lof over dit prachtige initiatief van de directie en leerkrachten van Sint-Victor Dworp.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2010
Karel Severs
Karel Severs
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief