Nieuwe miss DWORP rijdt zes maanden met nieuwe Peugeot.

C21

Nieuwe miss DWORP rijdt zes maanden met nieuwe Peugeot.

Editiepajot_beersel_auti_1_foto_deville
Foto's Bart Devillé
 
Editiepajot_beersel_auti_2_foto_deville
 

Voor de jongste Miss Dworpverkiezing mochten de organisatoren, de Vriendenkring Pater Briers, de Garage Ollivier-Peugeot uit Alsemberg niet alleen als nieuwe sponsor begroeten, maar de Hr en Mw Johan Ollivier werden meteen ook hoofdsponsor. De kersverse Miss Dworp Ekaterina Sarafanova was dan ook heel gelukkig om de sleutels van een spiksplinternieuwe Peugeot overhandigd te krijgen.

De nieuwe miss, van Russische afkomst maar wonende in Leuven, mag met deze opvallende wagen zes maanden rondtoeren en is hier super gelukkig mee!
“ Een super-prijs dat mag je wel zeggen en ik ben er heel gelukkig mee. Ik had nog geen auto en uiteraard is deze meer dan welkom. Ik heb zowat een jaar mijn voorlopig rijbewijs en kan er nu dus eindelijk gebruik van maken”.
 
De nieuwe miss, twintig jaar jong, studeert biomedische wetenschappen aan de Leuvense universiteit. Later wil ze graag tandarts worden. Vooraleer ze deelnam aan de Miss Dworpverkiezing maakte ze al kennis met de streek ter gelegenheid van een pre-selectie Miss België in het Gravenhof te Dworp. Van de organisatoren van Miss Dworp kreeg ze nog geen opdracht, maar ze zal zeker aanwezig zijn op het eerst volgend Mosselfestijn ten bate van Pater Briers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief