HALLE / BEERSEL - Eetfestijn voor gezin waarvan hun woning onbewoonbaar werd bij een brand

C21

HALLE / BEERSEL - Eetfestijn voor gezin waarvan hun woning onbewoonbaar werd bij een brand

Lemb_kasteel_brakelse_brand_1
Foto © archief Marc Sluys

Eind juni brak brand uit in een woning aan de Kasteelbrakelsesteenweg in Lembeek. De woning werd bijzonder zwaar beschadigd. Het dak en de bovenverdieping brandden volledig uit. Om het leed van deze mensen te verzachten organiseren hun collega’s van Delhaize Beersel een eetfestijn.
In cultuurhuis De Muze kan er op 11 en 12 september gegeten worden voor een goed doel.

Eén van de initiatiefnemers van deze actie is de Halse schepen Michel Bellemans die in dezelfde Delhaize in Beersel werkt.
 
“Al de collega’s van Delhaize Beersel hebben besloten om een benefiet eetfestijn te organiseren voor het gezin. Beiden werken in Delhaize Beersel. Aan de kassa gaan we steunkaarten van 5 en 10 euro verkopen, die ingeruild kunnen worden op het eetfestijn. Deze steunkaarten vliegen momenteel als zoete broodjes de deur uit”, zegt Michel Bellemans.
 
Ook in de Delhaize in Halle kan men steunkaarten kopen.
 
Het echtpaar heeft drie jaar gewerkt aan de restauratie van hun woning. Bij het leggen van de laatste meters roofing is het onheil dan geschied. Iedereen die de mensen kende stonden er verslagen bij. Het waren immers drie noeste en sympathieke werkers.
 
Ook de directie van Delhaize Beersel is solidair met zijn zwaar getroffen werknemers. Zij gaan immers de opbrengst van het eetfestijn verdubbelen.
 
Op 11 en 12 september kan men in cultuurhuis De Muze in de Leopold Deboeckstraat op de Halse St. Rochuswijk vol-au-vent en stoofvlees gaan eten. Het paar en hun drie kinderen wonen momenteel op de St. Rochuswijk in een noodwoning van het OCMW.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2010
Felix Merckx
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief